Tags

, , , , , , , , , , ,

samengevoegd 3Het is tijd om de mooiste momentjes van de week samen te vatten. Alle verzetjes, liefhebberij en geluk waar ik deze week het meest van heb genoten, worden gebundeld in een artikel.

Gezien:
Natuurlijk draaide deze week om New York Fashion Week. Ik heb mijzelf behoorlijk vaak betrapt op wat ‘oohs en aahs’. Ik kan hier dus ook niet kort aandacht aan besteden in een genietenartikel. NYFW verdient een eigen artikel waarin ik mijn top drie shows samenvat. Deze vind je ‘toevallig’ hier.

Iets anders wat ook een behoorlijke indruk op mij heeft achter gelaten, is de film: It’s Kind of a Funny Story. Dit is een fantastische film uit 2010 over een jongen die zelfmoord wil gaan plegen. Hij gaat hier echter met een hele unieke en proactieve wijze mee om en laat zich (overigens per ongeluk) opnemen in een ziekenhuis. Hij belandt hier tussen de meest bijzondere individuen, die natuurlijk zorgen voor een aantal mooie scenes.
De film draait om depressie, maar is op geen enkele wijze deprimerend of zielig. Het verhaal is fantasierijk geïllustreerd en dit maakt het een heldere en op eigen wijze speelse, humoristische film. Deze film is dus een absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede ‘feel good’ film.

Gehoord:
Buurman & Buurman zijn andere mannen dan die van TV. Dit is namelijk een supertof muziekduo uit Utrecht. Ze maken voornamelijk techno en house muziek en brengen regelmatig mixes uit. Het is errrug lekkere muziek om bijvoorbeeld aan te hebben als je zit te tikken achter je PC. En ja, terwijl ik dit typ staat deze mix aan!

Gelezen:
Afgelopen weekend had Volkskrant Magazine een speciale mode editie uitgebracht. Een boel over de trends voor aankomend seizoen met daarbij interessante artikelen zijn hierin terug te vinden. Mijn favoriete artikel is ‘Van Suf naar Savvy’. Dit artikel legt de nadruk op het feit dat de meeste mannen niet of nauwelijks fashion dragen. Volkskrant Magazine geeft onze mannelijke fashionvictims zeven tips om fashionkilla’s te worden. Leuk en toepasbaar zeg ik zo!

Gedaan:
Afgelopen weekend ben ik weer begonnen met hardlopen. Doordat ik in augustus veel aan het reizen was, had ik te weinig structuur in mijn leven om regelmatig te kunnen sporten (ik weet het, een excuus). Zo’n eerste keer was dus wel weer even bikkelen. Gelukkig heb ik de smaak weer te pakken gekregen. Sporten geeft mij altijd zoveel energie en wat geeft het toch een kick als je je snelheid verbeterd!

Gegeten:
Na de heerlijke ramen waar Femke en ik van hebben mogen genieten in Londen, heb ik mijn eigen Aziatische soepje gemaakt. Met behulp van het recept van Serena van Beautylab en wat inspiratie uit Londen heb ik dit mooie kommetje kunnen maken. En al zeg ik het zelf: het was verrukkelijk (en cheap)!

Gesmacht:
De Nike Air Max Thea’s zijn echte beauty’s, hè? Wanneer mijn loon binnen is, zijn deze schoenen van mij. Ze zijn in een scala van kleuren verkrijgbaar; ik heb dus nog geen keuze kunnen maken. Zal ik voor een paar flink gekleurde gaan of voor simpele maar ‘elegante’ zwarte sneakers? Ik hoor graag jouw mening in de reacties!

Waar heb jij van genoten afgelopen week? Of zijn er al vooruitzichten die jouw gedachten overnemen?

xx Anna

Advertenties